Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening logo

BPI Badminton

Tilmelding og betaling

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening
Medlemsadministration
CVR nr. 77064710
Kontakt udvalgsformanden

BPI stadion pylon

Ang. foto og portrætter

Ved tilmelding til badminton i BPI accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, i trykte medier og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til udvalgsformanden.

Mød BPI Badminton

Bredstrup Pjedsted badminton er en hyggelig lille afdeling, hvor samvær og holdånden er i højsædet. Vi er opdelt i ungdomsspillere og motionsspillere.
Ungdomsafdelingen har fokus på at lege badminton ind i spillerne og dermed få skabt glæden ved badminton og måske ønsket om at spille turneringer mod andre.
Der er ikke træning for motionsspillerne, men alle har deres baner, hvor der spilles i de små hold. Vi forsøger ind i mellem at blande holdene, så vi ikke spiller mod de samme hele tiden.

Holdoversigt

Ungdomsspillerne mødes onsdag eftermiddag:

11 år og derunder spiller kl. 15:30 – 16:30.
12 år og derover spiller kl. 16:30 – 17:30.
Motionisterne har banetider onsdag og fredag. Se baneoversigten.

Prøvetræning og pris

Nye ungdomsspillere kan prøvetræne gratis 3 gange. På den måde kan du finde ud af, om du er interesseret i at melde dig ind i klubben.
Kontingentet for ungdomsspillere er 400 kr. om året.
Motionsspillere tilmelder sig som enten double eller single spiller og booker en banetid (50 min).

Onsdag: Single 825 kr. / Double 425 kr.
Fredag: Single 725 kr. / Double 375 kr.

Kontakt og tilmelding

Er du interesseret i at høre mere eller komme til prøvetræning så kontakt Gert Agner Rasmussen på mailadressen gert.rasmussen@bpanet.dk eller telefon 28551040.