Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening logo

BPI Skydning

Tilmelding og betaling

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening
Medlemsadministration
CVR nr. 77064710
Kontakt udvalgsformanden

BPI stadion pylon

Ang. foto og portrætter

Ved tilmelding til skydning i BPI accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, i trykte medier og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til udvalgsformanden.

Mød BPI Skydning

Bredstrup Pjedsted skytteafdeling er en god skytteklub med højt til loftet, gode lokaler og dygtige instruktører. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af dette og samtidig lære at skyde med luft- og salonriffel, så er det nu, du skal slå til.

I klubben har vi fokus på at gøre skydning til en holdsport, sammenholdet er lige så vigtigt som i andre sportsgrene. Foruden selve skydningen har vi fokus på vejrtrækning, koncentration, fysisk træning og ikke mindst et godt kammeratskab. Er man ikke til holdsport kan der også trænes individuelt.

Holdoversigt

Vi skyder på 10 meter, 15 meter og 50 meter bane med både salon og luftriffel.
Vi træner fast hver mandag og onsdag fra klokken 18 til 21.

Kl. 18.00 – 19.00 nybegynder og let øvede.
Kl. 18.30 – 20.00 øvede børn og junior.
Kl. 18.00 – 21.00 senior skytter.

Kontakt BPI Skydning

Er du interesseret i at høre mere eller komme til prøvetræning så kontakt Lars Kring på mailadressen larskring@bpanet.dk eller telefon 24810049 for nærmere aftale.

Nyt fra BPI Skytterne

BPI Skydnings sæsonkalender

Stævnedage 2024 26.-28. april: Træning Parasporten 31. maj-2. juni: 50m stævne 14.-15. juni: Jyllandsstævne 9.-10. august: DM - 50m 23.-25. august: 50m stævneAktiviteter på skydebanen hos BPI Skydning Skydeaktiviteter på 50m banen vil fra april – oktober være som...

Skydning – flotte resultater

DM luft sølvvinder for hold. Nicoline,Alma,Noah, JoshuaNicklas KildehøjUngdoms TræningBk hold cal.22 Nicoline, Alma Gustav, JoshuaBK,junior og træner til DM15mDM 15m BPI Åbenhold Guld. Martin,Peter,Christoffer,Jan

Prøvetræning og pris

Du kan prøvetræne gratis 3 gange, så du kan finde ud af om du er interesseret i at melde dig ind i klubben.

Vær opmærksom på at betaling for ammunition på træningsaftner kommer særskilt ca. 30 – 50 kr. pr. aften.

Adresse

Pjedstedvej 33 A
7000 Fredericia
Kort

Åbningstider

Træning: Kl. 18 – 21, mandag og onsdag
Træning talentcenter: Kl. 18 – 21, tirsdag og torsdag