Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening logo

BPI Tennis

Tilmelding og betaling

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening
Medlemsadministration
CVR nr. 77064710
Kontakt udvalgsformanden

BPI stadion pylon

Ang. foto og portrætter

Ved tilmelding til tennis i BPI accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, i trykte medier og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til udvalgsformanden.

Find, tilmeld og betal

Her finder du de aktiviteter BPI kan tilbyde dig. Øverst vælger du en idrætsgren, herefter bliver du præsenteret for de forskellige hold denne gren tilbyder.
Du kan læse mere om de forskellige hold. Når du har fundet dem du vil gå på, kan du tilmelde dig holdene og betale kontingenterne.
Det hele foregår på denne hjemmeside.

God fornøjelse
Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening

Nyheder fra BPI Tennis

Tennis 2024 sæsonen starter

Nu er banerne klar til den nye sæson 2024.  Vi holder åbent hus søndag den 28. april kl. 11.00 Tennisudvalget vil være vært for en grillpølse og en vand/øl. Tilmelding til den nye sæson sker her på hjemmesiden. Nye medlemmer har mulighed for at prøve banerne sammen...

Tennis 2023 sæsonen starter

Vi starter sæson 2023 med åbning af banerne samt indvielse af vores nye skur søndag den 30. april kl. 11.00. Tennisudvalget vil være vært for en pølse og en vand/øl Tilmelding til den nye sæson sker her på hjemmesiden. Banerne bookes med 1,5 times interval. Nye...