Skal I med til Bredstrup-Pjedsteds store Efterårsfest?

Efterårsfesten afholdes 28. oktober 2023 i hallen fra kl. 17:30

I 2023 har vi valgt at dekorere hallen i Hawaii tema. Udklædning er ikke et krav, men har du Hawaii-/strandtøj, er du hjertens velkommen til at tage det på og være med til at skabe en fed fest!

Musikken bliver i år leveret af bandet “Båndsalat”. De leverede også musikken i 2022, og vi har besluttet at invitere dem igen, på grund af den ekstremt positive respons de fik.

“Båndsalat” og DJ Jimmy Rosa leverer musikken

“Båndsalat” var så populære, at vi har valgt at booke dem igen. Vi mener, at de er det ultimative festband i Danmark på nuværende tidspunkt og de spiller op til fest og dans på adskillige festivaler her i 2023.

Bandets repertoire spænder over de største danske og internationale fest- og dansesange fra de seneste fem årtier. Kataloget er dermed særdeles omfavnende, og der vil uden tvivl være noget for enhver, der elsker at danse. Bandets karisma og glæde ved at optræde vil med sikkerhed få selv den mest skeptiske festdeltager til at træde ud på dansegulvet!

Dette år vil også DJ Jimi Rosa være ansvarlig for musikken til Efterårsfesten. Dermed har vi valgt at booke en ny DJ til årets efterårsfest.

Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus står formaden, og de er kendt for at levere en god oplevelse samt råvarer af høj kvalitet. Menuen vil blive præsenteret løbende her på hjemmesiden.

Billetbestilling

Når det kommer til billetter, har vi gjort det muligt at købe dem ved forskellige borde. Vil I som gruppe sikre jer, at I kommer til at sidde ved samme bord, så udpeg én person til billetbestillingen

 

I er velkomne til at skrive til Henrik Erbs på mail: henrikerbs@gmail.com, hvis I har spørgsmål.

Bak op om Efterårsfesten 2023, støt BPI og benyt muligheden for at møde en masse festglade mennesker.

Hilsen
Efterårsfestudvalget