Julehilsen fra afdelingsformanden

af | dec 12, 2023 | Fodbold

BPIs serie 4 er forlængst gået på juleferie, men efter et 2023, hvor vi i foråret sluttede som en flot nr. 4 med 25 point, blev det mere vanskeligt i efteråret. Vi sluttede dog stærkt af og blev nr. 4 igen. Denne gang dog kun med 14 point, men vi spillede også kun 12 kampe i efteråret. 

Flere spillere overvejer at stoppe på serie 4, bl.a Flemming Seehagen og Simon Grauslund og så har Anders Kok Johansen og Sten Andersen meddelt, at de gerne vil fokusere på oldboys fodbold. Jeg vil gerne sige jer alle tusind tak for den fantastiske indsats i har ydet i BPI i mange år.

Det har været en kæmpe fornøjelse at se jer på banen, og I har alle været dedikerede og nogle fremragende holdspillere og kammerater. Vi kommer virkelig til at savne jer , men håber at se jer på oldboys holdet. Dette giver udfordringer og da Søren Fyn Andersen fortsat er langtidsskadet, bliver det et noget urutineret hold, BPI sender på banen i 2024. 

Farvel og stor tak til Niels Pimenta

Samtidig har vores træner Niels Pimenta meddelt, at han ønsker at stoppe. Niels har igennem 4 år ydet en fantastisk indsats for at holde sammen på vores seniorafdeling og altid kunne bevare holdet i serie 3 eller 4. Niels har været og er stadig meget afholdt af sine spillere og han har altid været garant for et godt socialt miljø og et fremragende kammeratskab, hvor der er plads til alle. Mange tak for din store indsats Niels og heldigvis ses vi jo stadigvæk på Covia Arena.

Der er heldigvis også allerede en masse positivt nyt. 2 nye spillere har meldt deres ankomst da Felix Storm og Emil Erbs er tilbage i BPI. Det er bare fantastisk! Kan vi få 2-4 nye udover dem, så er vi virkelig klar til foråret.

Ny træner til Serie 4

En anden rigtig god nyhed er, at vi også har fundet vores nye træner. Det bliver for første gang i min formandstid – og det er mange år -:) – en træner som bor i Bredstrup-Pjedsted. Nemlig Michael Pedersen som bor i Nyager nr. 18. Han er 38 år og har tidligere trænet i Herlev og en del år i Erritsø, hvor han bl.a har trænet en del serie hold samt deres u 19 år. 

Michael har masser af gåpåmod, er klar til udfordringen og vant til at arbejde med unge seniorspillere og samtidig vant til udfordringerne i mindre klubber, så det er ganske enkelt et perfekt match. Virkelig dejligt at Michael vil tage udfordringen op, Michael kan træffes på mobil nr 30 17 19 66. Mail pedder_dingo@hotmail.com.

Vi træner indendørs hver torsdag kl 19.00 i øjeblikket og man er velkommen til at kigge forbi og være med. 

BPI Fodbold glæder sig meget til samarbejdet. 

I ønskes alle en god jul og et godt nytår!

Venlig hilsen

Jørgen Hansen
Formand, BPI Fodbold